Читај ми!

Мајами победио тројком Боша

Кошаркаши Мајамија победили су у ноћи између недеље и понедељка Сан Антонио са 88:86 и прекинули његов низ од седам победа у НБА лиги.

Мајами је победио "тројком" Криса Боша 1,1 секунд пре краја утакмице. Он је меч завршио са 23 поена и девет скокова, 14 је додао Реј Ален, Норис Кол убацио је 13, а Мајк Милер 12 поена.

У екипи Мајамија због повреда није било тројице важних играча Леброна Џејмса, Двејна Вејда и Марија Чалмерса.

Тим Данкан постигао је 17 поена уз 12 скокова за Сан Антонио док је Кави Леонард додао 17 поена и 11 скокова. Дени Грин и Тони Паркер убацили су по 12 поена, а Стивен Џексон 11.

Кошаркаши Њујорка победили су Бостон са 108:89 и остварили осму узастопну победу у лиги. Никси су се, после друге победе над Селтиксима у недељу дана, изједначили с Индијаном у трци за освајање другог места у Источној конференцији пред плеј-оф.  Кармело Ентони предводио је Њујорк до победе са 24 поена и 10 скокова, Рејмонд Фелтон дао је 18, а Џеј Ар Смит 15 уз 12 скокова.

У екипи Бостона, која је прекинула низ од две победе, Џеф Грин постигао је 27 поена, а Пол Пирс 24 поена уз 15 скокова.

Кошаркаши Чикага победили су Детроит са 95:94 и остварили 18. узастопну победу у међусобним дуелима. Луол Денг био је најефикаснији у победничком тиму са 28 поена, а Џими Батлер и Нејт Робинсон додали су по 16.

Родни Стаки постигао је 25 поена за Пистонсе, који нису победили Булсе од 23. децембра 2008. године.

Кошаркаши Њу Орлеанса победили су Кливленд са 112:92 и прекинули низ од два пораза, док је Вашингтон био бољи од Торонта са 109:92 и забележио седму узастопну победу на свом терену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије