Тешко против Мега Визуре

Тренер Партизана Душко Вујошевић најављује тежак меч на старту Суперлиге Србије, што због квалитета Мега Визуре, што због кадровских проблема са којима се суочавају црно-бели.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је данас да његову екипу очекује изузетно тежак меч на старту Суперлиге Србије против Мега Визуре, што због квалитета ривала, што због кадровских проблема са којима се суочава.

После одласка Американца Друа Гордона, за кога је Вујошевић истакао да је уцењивао клуб, извесно је да против Визуре неће играти ни повређени капитен Владимир Лучић, а неизвестан је и наступ Драгана Милосављевића.

"Ко год да сутра истрчи на паркет, мораће да надокнади све те недостатке. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и помогну нам. Чека нас веома амбициозна екипа, са много младих и добрих играча, а имају и Бобана Марјановића и Новицу Величковића. Намучили су нас у Купу својом зоном, било је изједначено 36 минута, а сад ће нам бити још теже, јер су се појачали и гаје амбиције да се пласирају у Јадранску лигу", рекао је Вујошевић на конференцији за медије у дворани Пионир.

Вујошевић је о "случају Гордон" рекао следеће:

"Сви знате колико је тешка наша финансијска ситуација. Сви играчи добили су по четири плате, а он је добио пет. Није се појавио на једном тренингу, а после је његов менаџер тражио још две плате. Нећемо никоме дозволити да нас уцењује, за њега смо имали разумевања, а он је правио неке грешке, рецимо кад је требало да играмо дерби, није знао ко је Звезда или кад смо ишли у Истанбул, није знао шта је Куп шампиона", навео је тренер црно-белих.

Он није хтео много да се бави полемикама о томе да ли ће бити фајналфора Јадранске лиге у Лакташима.

"Не знам да ли су одустали, о томе ће одлучити Додик", поручио је Вујошевић.

Утакмица 1. кола Суперлиге Србије између Партизана и Мега Визуре игра се сутра од 17 сати у дворани Пионир.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије