Читај ми!

Лејкерси изгубили, повређени Брајант и Неш

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге Милвоки је јутрос савладао Лејкерсе са 113:103 и тако прекинуо низ од четири утакмице без победе.У преостале две утакмице славиле гостујуће екипе Индијана у Даласу са 103:78 и Сакраменто у Фениксу са 117:103.

У екипи Милвокија 11 играча се уписало међу стрелце, а најбољи је био Лери Сендерс с 21 поеном и 13 скокова, по 20 су додали Ерсан Иљасова и Брендон Џенингс, а Монта Елис 18 поена.

У екипи Лејкерса Коби Брајант постигао је 30 поена и недостајало му је четири како би се са 31.419 поеном изједначио с Вилтом Чембрленом на четвртом месту најбољих стрелаца у историји НБА лиге.

Двајт Хауард постигао је 15 поена и имао 15 скокова, а Стив Неш додао је 16 поена за "језерџије".

Лоша вест за Лејкерсе је да су се Брајант и Неш повредили. Коби је салу напустио на штакама.

Кошаркаши Индијане победили су Далас са 103:78 и забележили четврту узастопну победу. Индијана је победу осигурала у трећој четвртини, када је направила серију од 20:5.

Пол Џорџ постигао је 24 поена за Пејсерсе, од којих 13 у трећој четвртини. За водећу екипу Централне дивизије Рој Хиберт постигао је 16 поена и 11 скокова, а Тајлер Хенсбро 13 поена и имао девет скокова.

Дирк Новицки постигао је 21 поен за Далас, који се бори са Лос Анђелес Лејкерсима за пласман у плеј-оф Западне конференције.

Кошаркаши Сакрамента победили су Феникс са 117:103 и забележили тек други тријумф у последњих 14 утакмица у Фениксу.

Демаркус Козинс одиграо је три четвртине и постигао 34 поена, од којих 17 узастопних у првом полувремену за Кингсе. Он је имао и 14 скокова. Ајзеа Томас додао је 23 поена и осам асистенција, а 12 поена Тајрик Еванс.

У пораженом тиму, који је изгубио пету узастопну утакмицу и девету од последњих 10, Луис Скола био је најефикаснији са 25 поена, док је Пи Џеј Такер додао 18, а Мајкл Бизли 14, уз осам скокова.

Резултати:

Милвоки - ЛА Лејкерси 113:103

Далас - Индијана 78:103 и

Финикс - Сакраменто 103:117

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије