Читај ми!

Невероватан преокрет Мајамија

У наставку првенства NBA Мајами је у Кливленду савладао домаћина са 98:95 иако је средином треће четвртине заостајао чак 27 поенa.

Творац невероватног преокрета којим је Мајами стигао до 24. узастопне победе у шампионати био је, наравно, Леброн Џејмс.

Када је Кливленд, седам минута и 44 секунде пре краја трећег периода стекао, чинило се недостижну, предност (67:40) Џејмс је почео да игра симултанку против бившег клуба.

Стизао је свуда, да скочи, асистира и, на крају и погоди. Најбоља илустрација његовог издања огледа се у статистици која је показала да је остварио двоцифрен учинак у три категорије. Са 25 кошева био је најефикаснији играч сусрета, са 12 ухваћених лопти најбољи скакач, а са десет асистенција и плејмејкер, или додавач, без конкуренције.

Уз Џејмса добру партију у редовима актуелног шампиона пружио је Марио Чалмерс са 17 поена, док су се у пораженом Кливленду истакли Вејн Елингтон са 20 кошева, те крилни центар Тристан Томпсон који је, уз 18 поена, имао и осам скокова.

Резултати:

Кливленд - Мајами 95:98
Шарлот - Торонто 107:101
Атланта - Милвоки 98:90
Њујорк - Орландо 106:94
Њу Орлеанс - Бостон 87:86
Далас - Бруклин 96:113
Хјустон - Јута 100:93
Мемфис - Оклахома 90:89
Сан Антонио - Голден Стејт 103:94
Финикс - Вашингтон 79:88 и
Л.А. Клиперс - Филаделфија 101:72

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије