Читај ми!

Звезда вратила Брауна

Амерички кошаркаш Елтон Браун враћен је у екипу Црвене звезде, конкурисаће за место у тиму и није више на трансфер листи, саопштио је клуб са Малог Калемегдана. Са Брауном и његовим менаджером одржани су састанци синоћ и јутрос и после консултација стручног штаба и најужег руководства донета је одлука да се Браун поново прикључи екипи, наводи се на клупском сајту.

"Пред нама је изузетно важан период, одлучујући за пласман Црвене звезде у Евролигу. То је наш главни циљ и томе смо све подредили.

Како бисмо то остварили потребне су нам све расположиве снаге и то је била главна ствар којом смо се руководили када смо доносили одлуку о враћању Брауна у екипу", рекао је спортски директор Звезде Давор Ристовић.

Ристовић је рекао да нико не може да буде изнад клуба и да је Браун научио ту лекцију.

"Заиста мислим да се Браун искрено покајао. То смо могли да закључимо у његовим наступима у медијима, али и у директном контакту. Мислим да је и њему јасно да у нашем систему нико не може да буде изнад Црвене звезде", рекао је он.

"Сигуран сам да је ту лекцију научио и да ће бити у служби тима.

Браун је враћен у екипу, а за место међу 12 и минутажу на утакмицама мораће да се избори вредним радом и залагањем", додао је Ристовић.

Браун је у фебруару стављен на трансфер листу, а председник Звезде Небојша Човић рекао је да је то учињено зато што је кошаркаш одбио да путује на утакмицу са Галатасарајем у Еврокупу јер му је плата каснила девет дана.

Амерички кошаркаш јуче је рекао да му је жао због свега што се десило, извинио се управи и рекао да жели да игра за Звезду и да зато није одлазио из Београда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се