Домаћини немилосрдни

Свих пет домаћина прошле ноћи дошло је до победе у НБА лиги. Неочекивано, највише се мучио Сан Антонио који је тек у финишу меча савладао Кливленд. Једну од ретких победа укњижио је и Вашингтон, који је био бољи од Феникса. Филаделфија боља од Индијане, Бостон преслишао Шарлот, Детроит поражем на гостовању Портланду.

Кошаркаши Филаделфије победили су у Индијану са 98:91 и остварили трећу победу у последњих 16 утакмица у НБА лиги.

Холидеј био је најефикаснији у екипи Филаделфије са 27 поена, а имао је и 12 асистенција, док је још бољу партију приказао и Спенсер Хејвс са 18 поена, 16 скокова, осам асистенција и седам блокада.

Еван Тарнер постигао је 11 поена, од којих шест у серији од 19:4, којом је почетком последње четвртине Филаделфија повела са 90:76. У екипи Индијане, која је претрпела други узастопни пораз, Рој Хиберт био је најбољи са 25 поена и 10 скокова, а Дејвид Вест и Пол Џорџ додали су по 18 поена.

Кошаркаши Бостона победили су Шарлот са 105:88 и остварили 11. узастопну победу на домаћем терену. То је прва победа Селтикса над Бобкетсима ове сезоне.

Шесторица играча постигли су двоцифрен број поена, Џејсон Тери убацио је 15 поена, док је Пол Пирс додао 14, уз осам асистенција и шест скокова.

Кевин Гарнет није био у екипи Бостона због повреде бутног мишића. У екипи Шарлота, која је претрпела 12. пораз у последњих 13 утакмица, Џанеро Парго постигао је 18 поена, а два мање додао је Џералд Хендерсон.

Кошаркаши Сан Антонија победили су Кливленд са 119:113. Најзаслужнији за победу Спарса био је Тим Данкан са 30 поена и 12 скокова, док је Кави Леонард додао 24 поена и 13 скокова. Ману Ђинобили учествовао је у победи са 14 поена и 10 асистенција, а Нандо де Коло додао је 11 поена.

За поражени тим Вејн Елингтон убацио је 21 поен, Мариз Спејтс 19, Шон Ливингстон додао је 16, а Алонзо Џи и Дион Вејтерс по 15 поена.

Кошаркаши Вашингтона победили су Феникс са 127:105 и остварили четврту узастопну победу на свом терену, Јута је била боља од Мемфиса са 90:84, док је Портланд победио Детроит са 112:101 и нанео му осми узастопни пораз. Пистонси су изгубили 11 од последњих 12 утакмица и још нису забележили победу у марту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се