Читај ми!

Пораз Партизана у Скопљу

Партизан још једном изгубио меч у неизвесној завршници. Црно-бели поражени у Скопљу са 66:64, али ће, захваљујући победи Звезде над Будућношћу, евентуалним тријумфом у последњем колу над Солноком, обезбедити пласман на фајнал-фор регионалног такмичења.

Кошаркаши Партизана изгубили су вечерас у Скопљу од домаћег МЗТ-а са 66:64 (19:17, 11:14, 19:16, 17:17) у утакмици претпоследњег, 25. кола Јадранске лиге.

Црно-белима је то десети пораз у регионалном такмичењу, а да би освојили четврто место и пласирали се на завршни турнир, у последњем колу ће на свом терену морати да победе мађарски Солнок.

Екипи МЗТ-а ово је била 13. победа у такмичењу и скопски клуб остао је у борби за пласман у Европу следеће сезоне.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Ђорђи Чековски са 21 поеном, а Никола Оташевић додао је на то још 13 поена.

Црно-беле је предводио Дру Гордон са 18 поена и 14 скокова.

Меч је трајао дуже од два сата, пошто је био прекид изазван кваром сата, који није функционисао у другом полувремену на једном кошу.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се