Читај ми!

Лејкерси једва победили

Кошаркаши Мајамија победили су у ноћи између недеље и понедељка Њујорк са 99:93 и забележили 14. узастопну победу у НБА лиги.Са 34 поена, шест скокова и четири асистенције Коби Брајант је био најзаслужнији за победу Лејкерса против Аланте (99:98) којом су вишеструки шампионани најјаче кошаркашке лиге света први пут ове сезоне стигли на изједначен однос победа и пораза: 30 - 30!Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић погодио тројку у Стејплс центру.

Актуелног шампиона НБА до победе је предводио Леброн Џејмс са 29 поена, 11 скокова и седам асистенција, док је Двејн Вејд додао 20, уз по осам скокова и асистенција.

Мајами је на полувремену губио са 14 разлике, али је до победе дошао захваљујући доброј одбрани у последњој четвртини, коју је добио са 26:16. Победу гостима обезбедио је Џејмс, који је прво украо лопту Џеј Ар Смиту, а онда 23 секунде пре краја "закуцао" за 99:93.

У екипи Њујорка, која је прекинула низ од три победе, најбољи је био Кармело Ентони са 32 поена, а Џејсон Кид додао је 14 поена.

Кошаркаши Оклахоме победили су у гостима Лос Анђелес Клиперсе са 108:104 и тако прекинули низ од три пораза на гостовањима.

Кевин Дурент био је најефикаснији у екипи Оклахоме са 35 поена и девет скокова, док је Расел Вестбрук допринео победи са 29 поена и 10 асистенција.

Крис Пол постигао је 26 поена, док су Блејк Грифин и Џамал Крофорд додали по 20 за Клиперсе, који су прекинули низ од три победе својим трећим поразом од Оклахоме ове сезоне.

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса победили су Атланту са 99:98 и први пут у више од два месеца забележили скор од 50 одсто победа (30-30).

Коби Брајант предводио је Лејкерсе до победе са 34 поена, од којих је 11 постигао у последњој четвртини, а девет секунди пре краја је поентирао и поставио коначан резултат.

Лејкерси су имали 16 поена предности у другом полувремену, али су дозволили Хоуксима да надокнаде заостатак, након чега је Брајант преузео одговорност и постигао последњих шест поена за своју екипу.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић искористио је прилику да уживо одгледа меч Лејкерса и Атланте, а кошаркашко знање, на одушевљење навијача, демонстрирао је и погођеном тројком у Стејплс центру. Ђоковић је посетио играче Лејкерса у свлачионици, а посебно срдачан сусрет имао је са Кобијем Брајантом и Двајтом Хауардом.

У екипи Атланте, која је седми пут узастопно изгубила од Лејкерса на гостовањима, Ал Хорфорд постигао је 20 поена, а Џош Смит убацио је поен мање.

Индијана је победила Чикаго са 97:92 и остварила седму победу у последњих осам утакмица, док је Сан Антонио, без Тонија Паркера, победио Детроит са 114:75 и нанео му пети пораз у последњих шест утакмица.

Хјустон је победио Далас са 136:103 и прекинуо низ од девет пораза у међусобним дуелима, а Мемфис је био бољи од Орланда са 108:82 и тако уписао девету победу у последњих десет мечева.

Вашингтон је савладао Филаделфију са 90:87, док је Сакраменто победио Шарлот са 119:83 и прекинуо низ од седам пораза у последњих осам утакмица.

Резултати:

Њујорк - Мајами 93:99

Л.А. Клиперс - Оклахома 104:108

Вашингтон - Филаделфија 90:87

Орландо - Мемфис 82:108

Сакраменто - Шарлот 119:83

Хјустон - Далас 136:103

Сан Антонио - Детроит 114:75

Индијана - Чикаго 97:92 и

Л.А. Лејкерс - Атланта 99:98

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије