Краљ одиграо краљевски

До нове победе Мајами је дошао уз трипл-дабл Леброна Џејмса, који је „уништио" Филаделфију. Клиперси бољи од Јуте, Взардси изненадили Хјустон.

Мајами је наставио да доминира на „истоку". Хитси су савладали Филаделфију са 114:90 уз трипл-дабл Леброна Џејмса. Леброн је убацио 16 поена, имао је десет скокова и 11 асистенција. Џејмс је тако дошао до 35 трипл-дабла у каријери. Подршку на том мечу „краљ Џејмс" имао је од Двејна Вејда који је убацио 33 поена.

Сад је већ извесно да ће Лос Анђелес Клиперси играти важну улогу у предстојећем плеј офу. Екипа из Лос Анђелеса победила је Јуту са 107:94, и тако се учврстио на треће место западне конференције.

Најбољи у победничкој екипи био је Керон Батлер са 21 поеном, док су Блејк Грифин и Ламар Одом убацили по 18 поена. Гордон Гејворд био је најефикаснијо у редовима Јуте са 23 порна и осам скокова.

Хјустон Рокитси који се налазе на прагу осмог места западне конференције поражени су од нејаког Вашингтона и то у веома лошем тренутку. Екипа из Тексаса изгубила је од Визарса са 105:103, и тако дала шансу Лејкерсима да их ускоро претекне на осмом месту запада.

За Вашингтон је најбоље одиграо Бил Бредли који је постигао 21 поен, Тревор Ариза убацио је 18 поена, док је Окафор постигао поен мање. Јан Весели није био на паркету. Код Хјустона одличан је био Харден са 27 поена и шест асистенција, док је Чендлер Парсонс постигао 24 поена. Ипак и то је било мало да Рокитси дођу до новог тријумфа.

Резултати мечева НБА лиге:

Вашингтон - Хјустон 105:103

Л.А. Клиперс - Јута 107:94

Шарлот - Денвер 99:113

Орландо - Кливленд 94:118

Филаделфија - Мајами 90:114

Детроит - Индијана 72:90 и

Милвоки - Атланта 102:103

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара