Читај ми!

Партизан и Радивој Кораћ у финалу Купа

Кошаркашице Партизана и екипе Радивоја Кораћа играће у финалу завршног турнира Купа Милана Циге Васојевића у Лазаревцу. Црно-беле су у полуфиналу савладале новосадску Војводину са 79:63 (25:16, 16:17, 20:15, 18:15). Екипа Радивоја Кораћа у била је боља од Вршца са 77:59 (21:14, 15:12, 18:18, 23:15). Финале је у недељу од 18.00 часова.

Кошаркашице Партизана прве су избориле финале Купа Милана Циге Васојевића у Лазаревцу, пошто су у полфуиналној утакмици биле боље од Војводине са 79:63. Најефикаснија у победничкој екипи била је Милица Дабовић са 25 поена, док је Брук Квинан додала 12. У екипи Војводине истакла се Ирена Матовић са 15 поена, а уз то је имала и три скока, док је Сандра Бошковић додала 13.

Кошаркашице Партизана нису бриљирале, али су ипак без потешкоћа да тријумфују. Војводина је са више самопоуздања ушла у меч и имала предност све од осмог минута, када су београђанке направила серију од 12:0 и преокренуле резултат.

Кошаркашице београдског клуба Радивој Кораћ пласирале су се у финале Купа Милана Циге Васојевића у Лазаревцу, победом над екипом Вршца резултатом 77:59. Најефикаснија у победничкој екипи била је Јелена Јовановић са 13 поена, док је Снежана Чолић додла 12 уз четири скока и шест асистенција. У екипи Вршца најбоља је била Бојана Јанковић са 15 поена, док је Јована Јакшић убацила 13.

Финална утакмица завршног турнира купа игра се сутра од 18 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара