Опрезно на Крку

Црвена звезда у 22. колу Јадранске лиге игра против Крке у Новом Месту, лишена помоћи Мајкла Скота који је задобио повреду леђа. Тренер Влада Вукоичић истиче да ће његов тим морати да одигра врло добру утакмицу како би забележио победу.

Кошаркаши Црвене звезде у 22. колу Јадранске лиге на гостовању против Крке неће моћи да рачунају на Американца Мајкла Скота, који због повреде леђа није отпутовао у Ново Место.

После пропуштеног меча Еврокупа у Истанбулу са Галатасарајем у тим Звезде вратили су се капитен Игор Ракочевић и Рашко Катић.

Тренер црвено-белих Влада Вукоичић очекује тежак меч и позива на опрез.

"Утакмица неће бити нимало лака и уколико желимо победу, а то је наш циљ у сваком мечу до краја лигашког дела, мораћемо да одиграмо веома добро. С обзиром на играчки кадар који поседује, Крка би можда требало да буде у горњем делу табеле. Налазе се у таквој ситуацији да не могу ни горе ни доле па играју растерећено, а појачану енергију и мотивацију код играча представља долазак новог тренера што се манифестује кроз њихову велику жељу за доказивањем. Управо из тог разлога могу да буду веома неугодни домаћини", рекао је Вукоичић за клупски сајт.

Анализирајући састав противника, Вукоичић је истако да словеначки тим посебно незгодан може да буде на центарској линији.

"Познати су по томе да играју на искуство, да не јуре превише за лоптом, знају да конторлишу ритам игре и то претварају у своју предност у нападу. Њихова одбрана на први поглед није много агресивна, али одлично бране простор, а колико су ефикасни у томе сведочи податак да су екипа која прима мало поена. Доласком Смодиша, Крка је добила значајну снагу под кошем, он је играч који свакој екипи може да донесе предност, иако се налази на заласку каријере", закључио је Вукоичић.

Утакмица Крка - Црвена звезда биће одиграна сутра од 19 сати у Новом Месту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара