Читај ми!

Леброн "искидао" Дјуранта

Леброн Џејмс је наставио свој чаробни низ и против Оклахоме, вероватно јединог конкурента Мајамија за освајање трофеја ове сезоне. У другом дербију вечери, Клиперси још једном славили против Лејкерса.

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге, јутрос су одигране две утакмице и у обе славили су гостујући тимови.

Клиперси су у градском дербију савладали Лејкерсе са 125:101, док је Мајами био бољи од Оклахоме 110:100.

Дуел градских ривала практично је решен у првој четвртини коју су Клиперси добили са 33:17.

Центар Клиперса Блејк Грифин играо је у том периоду "симултанку", пошто је постигао 18, од укупно 33 коша свог тима. Грифин се, међутим, у наставку меча "сакрио", па је до краја сусрета убацио још само четири поена.

Зато су константно добри били Крис Пол и Чонси Билапс. Први је са 24 коша био најефикаснији играч утакмице, при чему је остварио и 13 асистенција. Билапс је, пак, убацио 21 кош, погодивши пет "тројки" из седам покушаја.

У пораженим Лејкерсима одскочили су Коби Брајант са 20 поена, 11 асистенција и пет скокова, и Двајт Хауард који је, уз 18 кошева, осам пута био највиши у скоку.

Са скором од 38 победа и 17 пораза Клиперси су практично обезбедили пласман у плеј-оф, док Лејкерси заузимају 10. место у Западној конференцији остваривши 25 победа, уз 28 пораза.

У репризи прошлогодишњег финала плеј-офа Мајами је опет био успешнији од Оклахоме, а Леброн Џејмс је седми пут заредом постигао више од 30 кошева. Оклахоми је убацио 39, при чему је 12 пута био највиши у скоку и остварио седам асистенција.

На супротној страни бриљирао је Кевин Дјурант са 40 поена, осам скокова, четири асистенције и три рампе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара