Читај ми!

У петак почиње продаја улазница

Продаја улазница за утакмицу између кошаркаша Црвене звезде и немачког Улма у београдској хали Пионир у петом колу Групе Л друге фазе Еврокупа почеће у петак на продајним местима Ивентима.

Улазнице за трибине коштаће 300 динара, за партер 600, за плаву и белу ложу 1.000, а за ВИП ложу 1.200.

"Подсећамо да је од недавно успостављен посебан режим улазака за све оне који имају сезонске и дневне улазнице. Сви они са сезонским за А и Б трибину улазиће на улаз А, а са дневним картама за ове трибине на улаз Б. Они с годишњим картама за трибину Ц и Д улазиће на улаз Д, а са дневним картама за ове две трибине на улаз Ц", наводи се у саопштењу клуба са Малог Калемегдана.

Утакмица између Звезде и Улма играће се у среду, 13. фебруара, од 19.30 у хали Пионир, а улази ће бити отворени у 16.00.

Поред Звезде и Улма, у Групи Л налазе се још турски Галатасарај и руски Уникс, а све четири екипе имају по две победе и пораза.

Звезда је у првој утакмици 9. јануара победила Улм у гостима са 100:95.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара