Читај ми!

Победе Лејкерса, Бостона и Мајамија

Кошаркаши Бостона победили су Лос Анђелес клиперсе са 106:104 и нанели им други узастопни пораз у НБА лиги. Мајами бољи од Торонта, док су Лејкерси савладали Детроит.

У току ноћи одигранe су само три утакмице и све су биле у сенци финала америчког фудбала, Супербоула.

Бостон је победио четврту узастопну утакмицу од када је објављено да је Реџон Рондо завршио сезону због повреде колена.  Клиперси су 56 секунди пре краја "тројком" Ерика Бледсоа пришли на 101:103, али је Селтиксе извукао Пол Пирс, који је 2,5 секунде пре краја вратио "тројку".

Пирс је утакмицу завршио са 22 поена, а по 14 су додали Џеф Грин и Леандро Барбоса. Са друге стране Бледсо и Џамал Крофорд постигли су по 23 поена, а Блејк Грифин додао је 20, уз 11 скокова.

Кошаркаши Мајамија победили су Торонто са 100:85 и остварили 10. узастопну победу у медђусобним дуелима.

Мајами су до победе предводили Леброн Џејмс са 30 поена, осам скокова и седам асистенција и Крис Бош са 28 поена, док је Двејн Вејд додао 23 поена.

Руди Геј био је најефикаснији у тиму Репторса са 29 поена.

Лос Анђелес лејкерси победили су Детроит са 98:97 и остварили пети тријумф у последњих шест утакмица.  Лејкерси су у трећој четвртини имали 18 поена предности, али су дозволили Пистонсима да се у завршници утакмице примакну. Коби Брајант је минут и девет секунди пре краја постигао "тројку" за 98:95, али Пистонси нису искористили то што су противници 16,8 секунди пре краја промашили четири бацања, али ни два напада у самој завршници.

Брајант је утакмицу завршио са 18 поена, док је најефикаснији био Пау Гасол са 23 поена.  Грег Монро постигао је 20 поена за тим Детроита.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара