Савовић још не зна за кога ће играти

После најаве Кошаркашког савеза БиХ да ће учинити све да наговори Бориса Савовића да наступа за репрезентацију те земље огласио се и кошаркаш Црвене звезде који је рекао да још није преломио за коју ће репрезентацију наступати. Савовић најавио да ће одлуку о томе донети на крају сезоне.

Док је Србија оклевала, Босна и Херцоговина не губи време и покушава да у редове те репрезентације доведе крилног центра Црвене звезде Бориса Савовића.

Генерални секретар Кошаркашког савеза БиХ Харун Махмутовуић рекао је за сајт sportsport.ba да ће учинити све да једног од најбољих играча регионалне АБА лиге доведе у редове те репрезентације.

„Пуно се пише о Борису, постоји интересовање више репрезентација за њега. Чињеница је да је играо за млађе селекције Црне Горе, а једина друга репрезентација за коју може да игра јесте Босна и Херцеговина, где се родио. Црна Гора нема потребу за Савовићем јер увек има натурализованог Американца и ми смо добили папире од Црногораца. Урадићемо све да Савовић буде у нашој репрезентацији", рекао је Махмутовић.

Ипак, огласио се и Борис Савовић, који је рекао да још није одлучио за коју ће репрезентацију наступати.

"Рекао сам и раније да ћу по завршетку сезоне одлучити за коју репрезентацију ћу играти. Нисам се још одлучио између Србије и Босне и Херцеговине. КС Црне Горе треба да пошаље допис савезу чији дрес ћу носити, али то не може да уради без мог одобрења. Нисам ништа потписао, није тачно да сам се одлучио за Босну и Херцеговину. Свако може да прича и пише шта хоће, ово је истина", рекао је Савовић за sportal.rs.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара