Гасол надиграо Пековића

Добио је своју стару минутажу, и поново је показао да је неправедно запостављен. Пау Гасол најзаслужнији је био за победу Лејкерса против Минесоте. Пековић солидан, али недовољо добар да се заустави Шпанац.

У наставку првенства америчке професионалне кошаркашке лиге Лејкерси су јутрос у Минеаполису савладали Минесоту са 111:100.

Централна фигура сусрета био је шпански репрезентативац Пау Гасол који је место у стартној петорци "језераша" добио само захваљујући чињеници да је Двајт Хауард повређен.

За 37 минута, колико је провео на терену, Гасол је убацио 22 поена, 12 пута био највиши у скоку и три пута блокирао шут противника. Поред Гасола добру партију пружио је и Коби Брајант чији је учинак на крају износио 17 кошева, 12 ухваћених лопти и осам асистенција.

У пораженој Минесоти истакао су Рус Алексеј Швед са 18 поена и шест асистенција. Бивши центар београдског Партизана Никола Пековић такође је оставио добар утисак пошто је уз 14 кошева имао и девет скокова.

Резултати:

Торонто - Л.А. Клиперс 98:73

Индијана - Мајами 102:89

Бостон - Орландо 97:84

Бруклин - Чикаго 93:89

Њујорк - Милвоки 96:86

Филаделфија - Сакраменто 89:80

Детроит - Кливленд 117:99

Мемфис - Вашингтон 85:76

Денвер - Њу Орлеанс 113:98

Јута - Портланд 86:77

Финикс - Далас 99:109 и

Минесота - Л.А. Лејкерс 100:111

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара