Читај ми!

Њујорк победио Бостон

Кошаркаши Њујорка победили су Бостон са 89:86 и тако прекинули низ од 13 пораза на гостујућем терену у дуелима са Селтиксима.

Најбољи у победничком тиму био је Кармело Ентони са 28 поена и девет скокова. Амаре Стодемајер постигао је 15 поена и имао девет скокова, док је Џејсон Кид додао 12 поена.

Ентони се добром игром "осветио" Кевину Гарнету из Селтикса. Њих двојица су се током утакмице одигране 7. јануара у Њујорку вербално сукобили због чега је Ентони искључен, а након тога и кажњен суспензијом од једне утакмице. Бостон је тада победио са 102:96.

"Нема љутње међу нама. Шта је било, било је. Разговарали смо о томе (сукобу из прве утакмице) и то је сада иза нас. Немам ништа против тог момка", рекао је Ентони.

У екипи Бостона Реџон Рондо остварио је "трипл дабл" учинак од 23 поена, 19 скокова и 11 асистенција, док је Гарнет завршио утакмицу са осам поена и 12 скокова.

Кошаркаши Торонта победили су Орландо са 97:95 и нанели му четврти узастопни пораз. Победу Репторсима донео је Демар Дерозан кошем у последњој секунди утакмице.  Он је утакмицу завршио са 22 поена, од којих је 14 постигао у последњој четвртини, Амир Џонсон додао је 21 поен и имао 10 скокова. То је био његов шести "дабл дабл" у сезони.

У екипи Орланда, која је забележила 15. пораз у последњих 17 утакмица, шесторица играча постигли су двоцифрен број поена, а најефикаснији је био Никола Вучевић са 19 поена и 14 скокова.

Кошаркаши Финикса победили су Лос Анђелес Клиперсе са 93:88 и остварили другу узастопну победу.  Горан Драгић постигао је 24 поена, од којих 19 у првом полувремену за Сансе, а имао је и осам асистенција и пет скокова. Марцин Гортат додао је 15, а поен мање постигли су Луис Скола и Маркиф Морис.

У екипи Клиперса, који су претрпели трећи узастопни пораз, Џамал Крофорд био је најефикаснији са 21 поеном.

У тиму Клиперса поново није било Криса Пола, који се опоравља од повреде колена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије