Читај ми!

Пораз Партизана у Широком Бријегу

Партизан је поражен од Широког у гостима 80:87 (28:15, 15:28, 21:12, 23:25). Црно-белима је то шести пораз у регионалном такмичењу. У екипи Партизана истакао се Богдан Богдановић са 12 поена. Гордић, Мусли, Гордон и Бертанс додали су по 11 кошева. "Оно што је забрињавајуће, када је у питању екипа Партизана, је што се грешке понављају", рекао је Вујошевић после утакмице.

Кошаркаши Партизана изгубили су вечерас у гостима од екипе Широког са 87:80 (28:15, 15:28, 21:12, 23:25) у утакмици 17. кола Јадранске лиге.

Црно-белима је то шести пораз у регионалном такмичењу, док је Широки забележио шесту победу.

Лоша игра у другом полувремену коштала је Партизана важне победе у Широком Бријегу, иако је у завршници првог дела меча изгледало да ће црно-бели преломити дуел у своју корист.

Домаћин је средином друге четвртине имао чак 16 поена предности (34:18), али је Партизан у завршници полувремена заиграо много боље и дошао до изједначења.

Ипак, у наставку се Широки још једном "одлепио", а Партизан овај пут није имао снаге за нови повратка уз живот.

"Оно што је забрињавајуће, када је у питању екипа Партизана, је што се грешке понављају. У животу имају право да праве грешке они који их не понављају, очигледно не учимо ништа из прошлог времена и то је оно што поред пораза и ситуације на табели највише забрињава", рекао је тренер Партизана Душко Вујошевић после утакмице.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Марко Шутало са 21 поеном, а пет мање постигао је Жељко Шакић. Богдан Богдановић предводио је црно-беле са 12 поена, а по један мање убацили су Дру Гордон, Давис Бертанс, Дејан Мусли и Немања Гордић.

Раније данас Цибона је поражена у Загребу од Крке са 78:86, Игокеа је славила у гостима против Сплита са 68:60, док је Будућност убедљиво победила Солнок 88:63.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара