Читај ми!

Јадранска лига

Опрезно на Цедевиту

Влада Вукоичић очекује тешку и неизвесну утакмицу против Цедевите, али његову екипу неће успавати проблеми у којима се налази загребачки тим. Звезда сутра од 17 сати у Пиониру игра против Цедевите, утакмицу 17. кола регионалне лиге.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Влада Вукоичић рекао је данас да очекује тежак меч против Цедевите, иако тим из Загреба до сада није оправдао улогу фаворита регионалног такмичења.

Звезда ће сутра у дербију 17. кола Јадранске лиге дочекати тренутно петопласирани тим у шампионату.

"Сигурно ће доћи максимално мотивисани, нису имали обевезе у Европи, као ми и могли су седам дана да се спремају за овај меч. Без обизра што се игра у Пиониру и имамо предност домаћег терена, очекујем утакмицу на једну лопту и неизвесност до самог краја", рекао је Вукоичић на конференцији за медије на Малом Калемегдану.

Тренер Звезде је додао да је утакмица са Цедевитом само једна у низу против тимова из горњег дела табеле, који су кандидати за фајнал - фор и прво место у лиги. Црвено - бели после меча са Загрепчанима играју против Игокее, МЗТ-а , Солнока и Партизана.

"Наш наредни противник је правио тим не само за учешће у Евролиги, већ и пролазак у Топ 16 фазу. Показали су различита лица и знају да подбаце у односу на амбиције које су имали уочи сезоне. То медјутим неће утицати на нас. Одиграли су само једну утакмицу у овом саставу, са Киченом и Машићем, а када се томе дода и нови тренер Аца Петровић, упркос бројним осцилацијама, могу да изненаде сваку екипу", истакао је Вукоичић.

Он је позвао навијаче да у што већем броју попуне трибине Пионира.

"Ужелели смо се домаћег терена и публике, желимо да наставимо са добрим играма и кроз резултате захвалимо им се на феноменалној подршци", закључио је Вукоичић.

Утакмица Црвена звезда - Цедевита на програму је сутра од 17 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара