Сурови Дјурент разбеснео Николсона

Кевин Дјурент са 42 поена у највећој мери допринео и шестом узастопном поразу Лејкерса. Џек Николсон, велики навијач Лејкерса, резигниран напустио салу пре краја меча. Бостон славио против Хјустона, а Булси поново прејаки за Никсе. Џек Никлсон бесно напустио Стејплс центар.

У ноћи између петка и суботе одиграно је 11 мечева у NBA лиги. Меч вечери одиграли су Оклахома и Лос Анђелес лејкерси.

Тим из Калифорније доживео је свој шести пораз у низу, овога пута било је 116:101, а најзаслужнији за такав епилог био је Кевин Дјурент, са 42 поена. Расел Вестбрук је убацио 27 поена уз десет асистенција.

Коби Брајант је стао на 28 поена, што му је било довољно да постане осми најефикаснији играч NBA лиге у историји када су у питању кошеви из игре, али не и да погура свој тим до тријумфа.

Бостон је са 103:91 победио Хјустон. Најбољи код Селтика био је Пол Пирс са 34 поена, док је Кевин Гарнет придодао 17. Најбољи у Хјустону, као што смо навикли, био је Џејмс Харден са 24 поена. Његов сјајни низ мечева у којима је постизао најмање 25 поена је, дакле, прекинут. Џереми Лин је забележио 12 поена уз шест асистенција.

Кармело Ентони се вратио на терен, убацио 39 поена, иако је у првој четвртини погодио само један шут из игре, али су Чикаго булси успели да савладају Никсе и трећи пут ове сезоне. Заслуге за то иду Луолу Денгу, који је имао 33 поена, као и Карлос Бузеру са 17.

Резултати свих мечева:

Торонто - Шарлот 99:78

Бостон - Хјутон 103:91

Бруклин - Финикс 99:79

Атланта - Јута 103:95

Њујорк - Чикаго 101:108

Мемфис - Сан Антонио 101:98

Њу Орлеанс - Минесота 104:92

Милвоки - Детроит 87:103

Денвер - Кливленд 98:91

ЛА Лејкерс - Оклахома Сити 101:116

Голден Стејт - Портланд 103:97

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара