Читај ми!

Бодрите тим, не правите трошкове

Партизан није у завидној финансијској ситуацији, али ће морати да одвоји средства за нове трошкове, очекује се казна Јадранске лиге за прекид меча против Цибоне. Међусобни сукоби две франције навијача упрљале су фантастичну атмосферу у Пиониру. Директор клуба Шилобад се нада да немилих сцена више неће бити.

Директор кошаркашког клуба Партизан Млађан Шилобад рекао је да клубу нису потребни навијачи који ће да прекидају утакмицу, као и да да подела међу симпатизерима доноси нове трошкове клубу.

Присталице црно-белих су подељене у два табора и налазе се на различитим трибинама хале Пионир, и других борилишта у другим спортовима, а у суботу је једна од њих изазвала прекид меча Јадранске лиге Партизан-Цибона, због чега клуб чека казна.

"Ми смо после суботе сели да видимо какав званичан став клуба да заузмемо. Ми никада нисмо одређивали ко сме а ко не сме да долази на утакмице, нама су сви исти, али нам не требају они који ће да прекидају утакмице, већ они који ће да бодре клуб", рекао је Шилобад.

Прекид у суботу трајао је око пола сата, а меч је могао и да се не настави. Утакмица је настављена тек пошто је отцепљена фракција организованих навијача напустила трибину на захтев судије.

"Ми не можемо да утичемо на подељеност навијача, они то морају да реше сами медју собом. То нам и отежава организацију, јер ми као домаћини, без противничких симпатизера, морамо да ангажујемо више редара, тако да су трошкови организације сваке утакмице већи за 30 до 35 одсто", рекао је Шилобад.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара