Тео и Крле без речи годину дана

Милош Теодосић открио је руским медијима да, не тако давно, он и Ненад Крстић уопште нису разговарали. Имали смо један конфликт и нисмо разговарали годину дана, јер смо превише поносне особе. Искрено тада смо најбоље играли и имали смо сјајну комуникацију на паркету, рекао је Теодосић.

Милош Теодосић је говорио за руски портал "rsport", у којој је открио некоик врло занимљивих појединости.

Руским новинарима је открио да је као мали највише времена проводио играјући фудбал, а да је углавном био голман.

Српски плејмејкер, иначе велики навијач Црвене звезде, каже да у Русији навија за Спартак, али и да је ривалство које влада између београдских ривала далеко веће одо оног који постоји у Москви.

На ту тему често се шали и са Ненадом Крстићем.

"Шалимо се и забавно је. Сада нам се придружио и Мицов, за кога искрено немам појма за кога навија. Данас каже Партизан, сутра Звезда".

У Москви доста времена проводи и са некадашњим првотимцима Партизана, сада фудбалерима московских клубова ЦСКА и Динамо, Зораном Тошићем и Марко Ломићем.

Ни овај интервју није могао да прође без, чини се, свеприсутне спортске дилеме - Роналдо или Меси.

"Када играм игрице бирам Роналда, јер је ту бољи. Ипак, у стварном свету дижем руку за Месија. Не мислим да је ванземаљац, али таквог играча нисмо видели у последњих 50 година. Нисам сигуран да ћу у овом животу видети још једног играча као што је он. Такав је био и Мајкл Џордан, а сада је то Меси".

На крају, Теодосић је открио и најзнимљивја појединост, детаље своје једногодишње свађе са Ненадом Крстићем.

"Имали смо један конфликт пре три-четири године на тренингу. После тога ниједан од нас није хтео да почне да прича први, јер смо превише поносне особе. Нисмо разговарали годину дана. Искрено, тада смо, ја мислим, најбоље играли и имали смо сјајну комуникацију на паркету. Годину дана после тога, дошли смо на окупљање репрезентације, отишли на журку и једноставно поново проговорили", рекао је Милош Теодосић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво