Читај ми!

Иза нас је успешна година

Кошаркашки клуб Партизан је задовољан учињеним у протеклој години. Наравни, увек постоји простора за боље резултате. Млад тим пред којим је светла будућност несрећно је завршио такмичење у Евролиги. Међутим, то није поколебало руководство клуба које верује да је на добром путу. Председник клуба Предраг Даниловић се нада да ће 2013. година бити још успешнија.

Председник кошаркашког клуба Партизан Предраг Даниловић рекао је да је иза Партизана успешна година и истакао да очекује добре резултате и у 2013.

"Година иза нас је била успешна, јер смо освојили два трофеја. Надам се да ћемо и у следећој имати значајне резултате. Ово је млад тим којем је потребна подршка, а то је и добио од свих у клубу и од наших навијача", рекао је Даниловић на традиционалном новогодишњем коктелу у просторијама компаније Гранд Моторс.

Бек Партизана Драган Милосављевић истакао је да очекује да се црно-белима у наставку сезоне "врати" за неке несрећне поразе у завршницама утакмица у Евролиги и Јадранској лиги.

"Прошлу сезону смо завршили са два трофеја, надам се да ћемо и у овој освојити бар толико, иако нас у наставку сезоне очекује веома тежак посао. Амбиције су нам исте, а то су играње у Евролиги и трофеји. Нисмо имали среће у завршницама неких утакмица у протеклом периоду, али надам се да ће се то ускоро променити", поручио је Милосављевић.

Спортски директор Партизана Драган Тодорић потврдио је да ће црно-бели у наставак сезоне ући без бека Данила Анђушића, али са појачањем под кошем, Французом Жофријем Ловерњом.

"Нисмо желели да Анђушић оде, али је он хтео промену средине незадовољан третманом. Хтео је да оде негде где ће више да игра, а наш став је увек био јасан, да не желимо никога да заржзавамо на силу, и зато смо данас с њим споразумно раскинули уговор", рекао је Тодорић новинарима и наговестио да Партизан вероватно неће тражити новог бека.

Када је у питању Партизаново појачање из Француске, Тодорић је истакао да се ради о перспективном играчу који би у будућности могао да потврди квалитет.

"Жеља нам је била да појачамо конкуренцију на позицијама четири и пет. Имамо доста младих играча, ни овај нови нема неко велико искуство, али поседује значајан потенцијал. Ако оправда очекивања, то значи да ћемо решити питање центра и за следећу сезону", закључио је Тодорић.

Првотимци Партизана су током коктела потписивали нови календар и дружили се с навијачима, а прву утакмицу у следећој години црно-бели ће одиграти 5. јануара против Цибоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво