Читај ми!

Браун: Волео бих да останем у Србији

Амерички кошаркаш Елтон Браун волео би да остане у Црвеној звезди и Србији, али прво жели да се увери да ће клуб изборити Евролигу.

"Остао бих до 2015. Наравно, одлука о одласку је пословна. Причао сам са капитеном Игором Ракочевићем, ако би овај тим остао заједно наредних година и ако бисмо играли Евролигу следеће године вратили бисмо се. Али, треба се изборити за Евролигу, а када се то деси, онда ћемо видети", рекао је Браун за агенцију Бета.

Браун је казао да би волео да је држављанин Србије и да говори српски.

"Верујем да ћу остати у Звезди, волео бих да сам држављанин Србије, да причам језик... Покушавам да добијем пасош, играо бих чак и за репрезентацију. Као што сам рекао, срећан због свега, остаћу овде, не брините", казао је овај 29-годишњи Американац.

Почетком 2013. године очекује се да Црвену звезду појача француски центар Али Траоре, а Браун је казао да не брине због његовог доласка и да би било бесмислено љутити се ако због конкуренције постане бољи кошаркаш.

"Не бринем због доласка Траореа, ни конкуренције. Играм у победничком тиму, побеђујем. Нисам себичан играч, ако конкуренција значи да ћу постати бољи, или ја њега направити бољим играчем, било би бесмислено љутити се. Чак су и Лејкерси пуни играча", истакао је Елтон Браун.

Он је рекао да је доказао да је добар играч и да је срећан због велике подршке, пре свега Звездиних навијача.

"Добар сам играч и доказао сам то, људи су видели. Имам подршку, нарочито од навијача. Када је Морис Алмонд одлазио и када сам се пробудио тај дан, имао сам око 500 порука на Твитеру, питали су људи, 'шта се дешава?', 'да ли идеш?'. Када год се нешто лоше дешава, тако је. Сада се, међутим не дешава ништа лоше јер побеђујемо. Стварно је добра атмосфера и хоћемо да освојимо Јадранску лигу", рекао је Браун.

На питање ко је физички јачи, он или Рашко Катић, Браун је "као из топа" кроз смех одговорио: "Ја, и Рашко то врло добро зна!".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара