Читај ми!

Вукоичић, чврсто на земљи

Влада Вукоичић тренер црвено-белих анализираће успехе на крају сезоне. За сада је посвећен раду и борби за трофеје којих је Звезда гладна. Иако је свестан добре форме свог тима, још увек чврсто стоји на земљи решен да тим игра још боље из утакмице у утакмицу. Звезда је представила и календар за наредну годину, који је смишљен тако да на свакој страници је један или два играча чије особине би требало да представљају тим.

Тренер Црвене звезде Влада Вукоичић рекао је да је полусезона била веома успешна, али да би ипак више волео да сведе утиске на крају кошаркашке сезоне.

"Било је много лепих детаља у 2012. години, али не бих много сада причао о њима, јер бих волео на крају сезоне да сводимо утиске. Велика обећања не пију воду, па ћемо покушати да кроз утакмице за пар месеци прославимо успехе", рекао је Вукоичић.

Црвена звезда Београд је полусезону завршила на другом месту Јадранске лиге, а у Еврокупу се пласирала у други круг. После слабог почетка сезоне, клуб је ушао у серију победа и добрим играма се подигао до другог места табеле. Клуб је изашао из финансијских проблема и одблокирао рачуне, а председник Небојша Човић је казао да је управа спремна за нова искушења.

"Пред нама је занимљива година. Чекају нас велики испити и искушења, али смо ми направили организацију која може да им одговори", казао је Човић.

Капитен Игор Ракочовевић казао је да се нада наставку успеха, али и да је најважније да је клуб стао на ноге.

"Надам се да ће 2013. бити успешна као и 2012. иако је почела некако трапаво. Нису битни резултати, колико то што је клуб стао на ноге. Ако наставимо овим корацима, убеђен сам да ћемо направити добре резултате", рекао је Ракочевић.

Календар је замишљен да представи особине Црвене звезде. На страници за сваки месец је лице једног или двојице играча уз назив особине која би требало да буде и особина тима.
Елтон Браун у јануару представља тако истрајност, Вук Радивојевић даље борбеност; Марко Симоновић и Милан Миловановић верност, а Маркус Нелсон снагу.

Ракочевић је симбол квалитета, Бојан Суботић и Иван Смиљанић одлучности, Рашко Катић искуства, а Мајкл Скот енергије. Бранко Лазић и Андрија Милутиновић представљају упорност, тренер Вукоичић знање, и Борис Савовић сигурност. Коначно, млади Александар Цветковић и Лука Митровић представљају на календару будућност.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије