Читај ми!

Повратак Тонија Кукоча

Легендарни југословенски и хрватски кошаркаш Тони Кукоч одлучио је да се врати у кошарку. Само, још увек није одлучио да ли ће запловити тренерским водама, или ће се дати у телевизијске коментаторе.

Тони Кукоч једно је од најупечатљивијих кошаркашких имена свих времена. После пет-шест година спортске пензије, Тони је спреман да се врати у кошарку, али још није одлучио конкретно којим занимањем ће се бавити.

"Након 20 година играња, супер је било уети паузу од кошарке ових пет-шест година. Али, ако гледам на живот, не могу ја да будем хемијски инжењер. Кошарка је једино што стварно знам, једино у чему се могу пронаћи и способан сам да подучавам млађе", изјавио је Кукоч за Јутарњи лист.

Троструки првак Европе са сплитском Југопластиком, а касније и троструки шампион НБА лиге са Чикаго булсима увелико размишља о тренерском послу.

"У НБА бих био помоћник, у Европи би ме занимало да одмах постанем главни тренер. Европа не би била опција још годину две дана док је ћеркица код куће. После је све могуће, па чак и повратак у Хрватску", рекао је Кукоч.

Ипак, Тони размишља и о телевизији.

"Ове сезоне ће то бити тешко, али вероватно следеће. Да могу да бирам, био бих главни на И-Ес-Пи-Ен-у, било би то супер, али не могу, јер не зависи од мене", изјавио је уз осмех увек харизматични Тони Кукоч.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара