Читај ми!

Ипак, превише опуштено

Тренер кошаркаша Црвене звезде Влада Вукоичић рекао је после утакмице против Сплита да није задовољан игром у првој четвртини, иако је на крају извојевана више него уверљива победа. Црвено-бели су у Пиониру савладали Сплићане резултатом 94:67, у 14. колу регионалне Јадранске лиге.

"Без обзира на то у ком саставу Сплит дође у Пионир, ми смо фаворити. Пошто су им изостала два битна играча били смо апсолутни фаворити, али реакција играча у првој четвртини није била добра. Испоставило се да је тај недолазак гостујућих кошаркаша превише опустио наше играче. Када постоји позитивна трема много боље се игра, а у првој четвртини нисмо реализовали веома много контанапада, као ни секундарне ситуације. То није било наше право издање", рекао је Вукоичић, додајући да то показује и шут са линије слободних бацања који је био само 57 посто.

"То је последица деконцентрације и превеликог опуштања. Са другом, трећом и четвртом четвртином смо, уопштено говорећи, задовољни. Нећу да кажем да смо одиграли изванредно, али смо одиграли онолико колико је било потребно. Мало смо одморили неке играче, а некима смо дали мало важније улоге да бисмо их спремили за будућност. Још једна је утакмица до паузе, ако задржимо континуитет спремићемо се за наставак који нас чека одмах после Нове године", казао је тренер црвено-белих и захвалио навијачима који су били уз тим, упркос мање атрактивном противнику.

"Позивам их да нам помогну и против Задра, где ће њихова помоћ бити још потребнија", поручио је Вукоичић, док је млади Милан Миловановић, који је са девет поена и неколико атрактивних закуцавања дигао публику на ноге, такође одао признање навијачима на подршци.

"Данас је радни дан, сутра велики празник, а свеједно су нас подржали у великом броју. Честитам екипи Сплита на фер и коректној борби, као и својим саиграчима на одличној партији. Мислим да смо право лице показали тек у другом полувремену које смо одиграли на свом уобичајеном нивоу у овој сезони", закључио је Миловановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара