Читај ми!

Против Задра и политике

Црно-бели кошаркаши у среду гостују у Задру, а постоји могућност да утакмици присуствује Анте Готовина. Навијачи Партизана тражили од Задрана улазнице за меч, али је домаћин одбио да им изађе у сусрет, позивајући се на пропозиције Јадранске лиге.

Кошаркаше Партизана сутра у Задру очекује традиционално тешко гостовање, али већу пажњу од кошарке изазвале су информације да ће у Далмацију допутовати група навијача црно-белих, као и да ће мечу присуствовати ослобођени генерал Анте Готовина.

"Добили смо информацију да би група навијача Партизана организовано хтела да дође у среду на утакмицу. Ипак, према пропозицијама Јадранске лиге, клубови се не смеју мешати у навијачке захтеве, тако да сматрамо да до доласка навијача из Србије неће бити ништа", рекао хрватским медијима спортски директор Задра Бранко Скроче.

Он је апеловао и на навијаче свог клуба на утакмицу не долазе са непотребним "реквизитима", упаљачима, металним новчићима и осталим тврдим предметима.

Најаву да би у хали "Крешимир Ћосић" у Задру требало да буде и Анте Готовина прокоментарисао је и тренер Партизана Душко Вујошевић.

"Као и када је била утакмица са Цедевитом у Београду, изнео сам тада свој став да треба одвојити кошарку од политике. Тај став апсолутно имам и сада. А што се тиче најаве, по ономе што знам о њему и што сам прочитао, мислим да ће господин Готовина бити мудрији од исте", рекао је Вујошевић.

Тренер црно-белих због суспензије неће са клупе водити екипу у Задру, а ту улогу преузеће његов помоћник Велимир Гашић.

На првој утакмици два тима Партизан је уз доста муке савладао Задар, а Вујошевић на тој утакмици искључен због сукоба са судијама.

Утакмица 14. кола Јадранске лиге између Задра и Партизана игра се у среду од 20 сати.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара