Немилосрдни Пекмен растерао „стршљенове"

Центар Минесоте Никола Пековић "разнео" екипу Њу Орлеанс Хорнетса постигавши 31 поен у победи своје екипе. Лејкерси савладали најгору екипу лиге, Вашингтон визардсе. Оклахома наставља да руши све пред собом.

Централна фигура претходне вечери на НБА паркетима био је Никола Пековић. Црногорски центар постигао је 31 поен за победу Минесоте над Њу Орлеансом од 113:102. Популарни Пекмен имао је одличан проценат шута погодивши 14 од упућених 18 шутева.

Пековић је иза себе оставио и Кевина Лава који је постигао за њега скромних 14 поена, али имао је оправдање имајући у виду да је играо са повредом руке.

Победе Лејкерса ове сезоне свакако представљају вест, чад и када тим из Лос Анђелеса тријумфује над најлошијом екипом НБА лиге. Лејкерси су савладали Вашингтон Визардсе резултатом 102:96.

Иако није бриљирао, у редовима Лејкерса најефикаснији је био Брајант, који је постигао 30 поена, уз једну троојку из осам покушаја. Брајант је бриљирао са линије слободних бацања одакле је убацио 11 од 13 шутева.  У екипи Вашингтона Јан Весели није улазио у игру.

Оклахома Сити је новим тријумфом, десетим у низу, доказала да ће ове сезоне јуришати на НБА прстен који је овој екипи измакао прошле сезоне. Жртва Тандерса овога пута била је екипа Сакремента која је савладана резултатом 113:102.

Најбољи на паркету је наравно био Кевин Дjурент, који је убацио 31 поен, док је Ибака поред 18 поена ухватио 11 лопти.

Резултати мечева НБА лиге:

Индијана - Филаделфија 95:85
Орландо - Голден стејт 99:85
Торонто - Далас 95:74
Вашингтон - ЛА лејкерс 96:102
Бруклин - Детроит 107:105
Кливленд - Милвоки 86:90
Хјустон - Бостон 101:89
Оклахома - Сакраменто 113:103
Њу Орлеанс - Минесота 102:113
Финикс - Јута 99:84
Денвер - Мемфис 99:94

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара