Читај ми!

Озбиљно против Кахасола

Иако меч за црвено-беле нема резултатски значај, тренер Звезде Влада Вукоичић позива на озбиљност против Кахасола. Вукоичић је позвао навијаче да упркос лошим временским условима и најављеним снежним падавинама испуне трибине Пионира.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Влада Вукоичић рекао је данас да је можда добро што су црвено-бели поразом од Будућности прекинули серију од 11 узастопних победа.

"Све има свој почетак и крај. Не бих волео да ме неко погрешно схвати, али можда је било и добро што смо изгубили у Подгорици, јер ми не јуримо да оборимо рекорд, већ да добијемо сваку следећу утакмицу. Не мислим да ће тај пораз лоше утицати на екипу. Имали смо састанак, видео сам позитивну реакцију играча на тренингу и схватили су да само максималним залагањем можемо да забележимо добар резултат", рекао је Вукоичић на конференцији за новинаре уочи сутрашњег последњег меча прве фазе Еврокупа са шпанским Кахасолом из Севиље.

Он је додао да ће Звезда озбиљно схватити тај дуел, без обзира на то што је раније озбезбеђен пролазак у наредну рунду такмичења и прво место на табели.

"Рејтинг клуба нас обевезује да одиграмо озбиљно. Утакмица није битна, али играћемо да анулирамо све негативно што се дешавало на мечу против Будућности. Желимо да победом направимо добру увертиру пред наредне три утакмице у Јадранској лиги", казао је Вукоичић.

Утакмица против Кахасола имаће и хуманитарни карактер, пошто ће део прихода од продатих карата отићи Удружењу за помоћ и подршку особа оболелих од цистичне фиброзе.

"Кахасол има пуно проблема ове сезоне, у домаћем првенству пружају промењиве игре. У прошлом колу победили су Билбао као гости, што показује да могу да одиграју против јаких екипа. Реч је о тиму занимљиве комбинације младости и искуства, играју агресивно, покретљиво и никада се не предају", објаснио је он.

Вукоичић је позвао навијаче да упркос лошим временским условима и најављеним снежним падавинама испуне трибине Пионира.

Утакмица шестог кола Х групе Еврокупа између Црвена звезде и Кахасола на програму је у среду од 20 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара