Читај ми!

Тешко без Вестермана

На квалитет меча утицало је одсуство Крстића код ЦСКА и Вестермана код нас, који је основни плејмејкер и у неком смислу градитељ игре, тако да у појединим моментима те игре није било, рекао је Вујошевић после утакмице у Москви.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је после пораза од ЦСКА (78:61) да су поједини играчи његовог тима покушали да злоупотребе одсуство првог плејмејкера Леа Вестермана.

"Сигурно да је на квалитет меча утицало одсуство са једне стране Ненада Крстића, а код нас Вестермана, који је наш основни плејмејкер и у неком смислу прави градитељ игре, тако да у појединим моментима те игре није било. Његово одсуство покушали су да злоупотребе Гордић и Анђушић и ја то наравно нисам дозволио, тако да смо у другом полувремену играли у једном саставу који је био изнуђен у том смислу", рекао је Вујошевић после утакмице у Москви.

Вестерман је повредио скочни зглоб на мечу са Олимпијом и није могао да игра вечерас против ЦСКА.

"Можда се после ове утакмице боље познајемо сви и мислим да ће одређених ефеката и реакција сигурно бити на утакмицама које предстоје", додао је Вујошевић.

Наредни меч црно-бели одиграће у недељу, 25. новембра, када од 17 сати у Пиониру дочекују Цедевиту у 10. колу Јадранске лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво