Читај ми!

Партизан немоћан у Москви

Млада екипа Душка Вујошевића није могла да парира скупој и квалитетној екипи ЦСКА која је убедљиво славила у Москви 78:61 (23:22, 25:14, 13:12, 17:13) у седмом колу Евролиге. Црно-бели су тако забележели и шести пораз у овом такмичењу уз само једну победу. Партизан у следећем колу дочекује Лијетувос Ритас.

19.38 - После пораза од ЦСКА Душко Вујошевић је оценио да се приметило одсуство плејмејкера црно-белих Леа Вестермана, који није играо због повреде.

18.47 - Крај меча у Москви. Партизан је претрпео и шести пораз у Евролиги уз само једну победу. Црно-бели су били равноправан ривал само до средине друге четвртине па су "Армејци заслужено славили 78:61. "Армејаце" су предводили Сони Вимс са 14, Дионти Крисмас са 13, Андреј Воронцевич са 12 поена. Лучић и Милосављевић постигли су по 12 за Партизан.

18.23 - Црно-бели полако посустају, завршена је и трећа четвртина после које ЦСКА има 13 поена предности, 61:48.   

17.46 - Партизан се одлично држао до пред сам крај друге четвртине када Московљани "убацују у пету" и одлазе на полувреме са 12 поена предности, 48:36. "Црно-беле" предводи Лучић са 8 поена, Мусли и Гордон постигли су по 7. Код ЦСКА Воронцевич 10, Хрјапа 7 поена. Теодосић сјајно разиграва екипу са 6 асистенција а забележио је и 5 поена.

17.20 - Сјајна прва четвртина "црно-белих", прва четвртина завршена је минималним бођством "армејаца" 23:22. Партизан предводе Дру Гордон са 6 и Немања Гордић са 4 поена.

17.00 -  У Москви почео дуел "Армејаца" и београдског Партизана.

Кошаркаши Партизана изгубили су данас у Москви од екипе ЦСКА са 78:61 (23:22, 25:14, 13:12, 17:13), у утакмици 7. кола Д групе Евролиге.

ЦСКА је оправдао улогу фаворита и забележио победу, која му је обезбедила пласман у Топ 16 фазу такмичења.

Црно-бели су се добро држали до средине друге четвртине, чак су у једном тренутку имали четири поена предности (27:23), али нису имали решење за све јачу одбрану ЦСКА.

У том периоду изабраници Душка Вујошевића нису поентирали четири минута, што су Московљани искористили и поптуно преузели контролу меча.

Оба тима наступила су ослабљена, Партизан није могао да рачуна на стартног плејмејкера Леа Вестермана, док је ЦСКА био без првог центра Ненада Крстића.

Код победника истакли су се Сони Вимс са 14 поена, поен мање постигао је Дионте Крисмас, док је 12 поена додао Андреј Воронцевич. Српски репрезентативац Милош Теодосић сусрет је завршио са пет, а Владимир Мицов шест поена.

У Партизану најефикаснији са по 12 поена били су капитен Владимир Лучић и Драган Милосављевић, док је Дру Гордон имао поен мање.

Наредни меч у Евролиги црно-бели одиграће 29. новембра када у Пионир долази Лијетувос Ритас, док у Јадранској лиги у недељу од 17 сати дочекују Цедевиту.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво