Читај ми!

Боље не може

Тренер Црвене звезде Влада Вукоичић рекао је после победе над Сасаријем са 116:104 у Еврокупу да његови кошаркаши тешко могу у нападу да одиграју боље него што су то учинили против италијанског клуба. Велика је част играти у оваквом амбијенту и пудлика дала свој драгоцен допринос, истакао Вукоичић.

"Тешко да у нападу можемо боље да одиграмо него вечерас. Под тим имам у виду све аспекте, од процента погођених шутева до збирног индекса корисности. У данашње време је тешко било коме дати 116 поена", рекао је Вукоичић новинарима после утакмице у Београду.

 

Вукоичић је казао да није задовољан игром у одбрани.

"Нервирала ме је игра у одбрани и њихов напад. Осам њихових играча је шутирало више за три него за два поена. Нисам одушевљен како смо решили све ситуације у одбрани, али бисмо са њом победили много екипа", казао је Вукоичић.

Звезда је до победе дошла пред пуним трибинама хале Пионир.

 

"Похвалио бих публику због бројности и начина на који су навијали, фер и коректно. Са оваквом публиком може свако да се добије и праве нам велику предност", казао је тренер црвено-белих.

Тренер Сасарија Ромео Сакети оценио је да су кошаркаши црвено-белих дотукли његову екипу под кошем.

"Звезда нас је дотукла под кошем, били су веома јаки у транзицији.

Физички су много јачи од нас, имају снажније центре, добру ротацију, дугачку клупу и сви њихови играчи могу да играју на високом нивоу", казао је Сакети.

Звезда ће у следећем колу гостовати Сасарију на Сардинији у среду, 28.новембра од 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво