Читај ми!

Тори Томас напустио Партизан

Партизан и амерички играч Тори Томас споразумно су раскинули уговор који је потписан на почетку сезоне.

Како се наводи на сајту Партизана, тренер Душко Вујошевић истакао је да је екипи било потребно "неко освежење".

"У спорту без извесне дозе бруталности нема победа. Мислим да је Томас бољи играч него што је то приказао у Партизану и увек када него игра боље на неком другом месту, код неког другог тренера, питам се у којој је мери нека моја кривица", рекао је Вујошевић.

Он је додао да је сигурно да Томас није био једини проблем и да има још играча који у појединим утакмицама нису имали концентрацију, мотив и интензитет игре.

"Обично се дешава да цех плати један играч, јер је таква структура тимског спорта", закључио је Вујошевић.

Нови плејмејкер Немања Гордић веома је задовољан што је, после дуже времена, коначно дошао међу црно-беле.

"Сигурно је да сам јако срећан, после толико покушаја да стигнем у Партизан, коначно сам ту. Једино што могу да кажем јесте да ћу пружити максимум да помогнем Партизану и да ћу дати све од себе на сваком тренингу. Заиста ми је драго што сам овде", рекао је Гордић.

Гордић ће у наставку сезоне носити црно-бели дрес са бројем 10, а са Партизаном је потписао уговор до краја сезоне 2013/2014.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво