Читај ми!

Максимално мотивисано против Бешикташа

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић очекује да се, у предстојећем мечу против Бешикташа, коначно врати велики напор уложен на тренинзима и да црно-бели забележе прву победу у Евролиги.

"Тај напор није уродио плодом, а били смо близу и против ЦСКА и Барселоне и Бамберга. Утакмица против Бешикташа је важна, јер можемо да остваримо прву победу у Евролиги. Турски тим је променио састав у односу на прошлу годину и играју изненађујуће добро са доста контранапада и игре "два на два"", рекао је Вујошевић на конференцији за медије.

Он је додао да турски тим, који је у првом мечу у Истанбулу славио са 81:65, има велики број искусних играча који у одсудним тренуцима знају да пронађу право решење.

"Имамо обавезу према себи и навијачима. Играћемо максимално мотивисано као што приличи једној младој екипу. Надам се да ће навијачи испунити трибине и помоћи нам да забележимо победу", истакао је Вујошевић.

Вујошевић је прокоментарао и промену на позицији плејмејкера, односно долазак Немање Гордића уместо Торија Томаса.

"Било нам је потребно освежење. Томас је бољи играч него што је показао у Партизану и сваки пут кад неки кошаркаш боље игра код другог тренера запитам се где је моја кривица. Сигурно није он био једини проблем, јер остали играчи нису имали одговарајућу жељу за победом. Али, обично се тако дешава у спорту да цех плаћа појединац", закључио је Вујошевић, уз констатацију да ће Гордићу бити потребно време да се навикне на нову средину.

Иначе, Гордић нема право наступа против Бешикташа и дебитоваће у Јадранској лиги против Олимпије.

Центар Партизана Дејан Мусли рекао је да црно-бели после два тешка пораза од Црвене звезде и Бамберга морају да извуку поуке и да се нада да неће поновити грешке из претходних утакмица.

"Атмосфера у тиму је добра и даћемо све од себе да забележимо прву победу", рекао је Мусли.

Утакмица шестог кола Д групе Евролиге између Партизана и Бешикташа игра се у четвртак од 20.45 сати у дворани Пионир.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво