Читај ми!

Тешко гостовање у Шпанији

Црвена звезда у другом колу Еврокупа гостује у Севиљи екипи Кахасола. Црвено-бели ће у Севиљи одиграти јубиларни 300. меч у еврокуповима. Тренер Влада Вукоичић не потцењује противника. Катић: Покушаћемо да искористимо њихов императив победе.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Влада Вукоичић рекао је данас да његов тим очекује тешко гостовање против екипе Кахасол, али да му добре игре у последње време дају за право да се нада победи у Севиљи.

"Последњих дана играмо добро, као последица тог уследили су и добри резултати, а то значајно утиче на морал екипе, па у ову утакмицу улазимо у добром расположењу. Поштујемо противника, никад није лако играти против шпанских екипа, али верујемо у победу", рекао је Вукоичић за клупски сајт.

Тренер Звезде рекао је да је тим из Севиље добро покривен на свим позицијама и да форсирају игру из транзиције.

Он је додао да Кахасол на почетку сезоне игра са доста осцилација, јер има велики број младих играча.

"У АЦБ лиги Кахасол игра испод очекивања. Изгубили су неколико утакмица код куће. Ипак, реч је о екипи из Шпаније, дакле из најјаче европске лиге, сигурно је да поседују квалитет. Тренер Кахасола Аито Гарсија познат је као тренер стваралац и питање је тренутка кад ће почети да бележе победе и боље резултате. Ми ћемо покушати да тај тренутак избегнемо и одложимо за неко друго време", рекао је Вукоичић.

Центар Звезде Рашко Катић рекао је да његов тим у Шпанију путује у добром расположењу.

"Свака утакмица у Еврокупу је посебна прича за себе. Међутим, оно што је константа јесте да ми у свакој утакмици идемо на победу. У серији смо добрих резултата. Форма нам је у узлазној путањи, у добром расположењу путујемо у Шпанију и надамо се да можемо да направимо брејк", рекао је Катић.

Центар црвено-белих сматра да нешто слабији резултати Кахасола у домаћем првенству не би смели никога да заварају.

"То је одлична екипа која форсира брзу игру са доста трчања и брзих шутева. Они ће бити сигурно мотивисани пред својом публиком, али имаће и извесну дозу притиска, јер се практично налазе пред императивом победе. То ћемо покушати да искористимо", нагласио је Катић.

Црвена звезда ће у Севиљи одиграти јубиларни 300. меч у еврокуповима.

У претходних 299 утакмица има позитиван скор – 162 победе, 135 пораза, док су два меча завршена нерешеним резултатом.

Утакмица другог кола Х групе Еврокупа Кахасол–Црвена звезда игра се сутра од 20.30 у Севиљи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво