Читај ми!

Трилер у Дурантовој режији

Кошаркаш Оклахоме Кевин Дурант предводио је свој тим до преокрета и победе против Орланда са 105:102 у утакмици америчке НБА лиге. Он је био најефикаснији играч меча са 38 поена, од којих је 18 постигао у последњој четвртини.

Гости су у том периоду надокнадили заостатак од 11 поена и дошли до седме узастопне победе.

Оклахома је тренутно водећи тим лиге са 29 победа и седам пораза, док је Орланду ово био 14 пораз, уз 23 победе и предстоји му борба за место у доигравању (плеј-офу).

Поред Дуранта, у победничком тиму истакао се и Расел Вестбрук са 29 поена и 10 асистенција.  Орландо је предводио Двајт Хауард са 33 поена.

Водећи тим Источне конференције Мајами победио је Портланд у гостима са 107:93.

Клуб са Флориде до девете узастопне победе водили су Леброн Џејмс са 38 поена и Двејн Вејд са 33. Џејмс је додао и 11 скокова, а Вејд 10 асистенција. Одличан је био и Удонис Хаслем са 11 поена и 14 скокова. Најефикаснији у екипи Портланда био је Ламаркус Алдриж са 20 поена. 

У дуелу тимова који се боре за место у плеј-офу Западне конференције, Финикс је као домаћин победио Минесоту са 104:95.

У првом плану те утакмице били су ветерани Грент Хил са 20 поена и Стив Неш са 13 поена и 17 асистенција.

Кевин Лав је био најбољи у Минесоти са 23 поена и 10 скокова, док је Лук Риднур постигао 15. Репрезентативац Црне Горе и бивши центар Партизана Никола Пековић постигао је 14 поена и имао девет скокова.

Српски интернационалац Дарко Миличић није играо за Минесоту у овом мечу. 

Лос Анђелес Клиперси су одличном игром у последњој четвртини преломили утакмицу на гостовању код Сакрамента и победили са 108:100. Гости су, после изједначене борбе током већег дела меча, у четвртом периоду дошли до 19 поена предности.

Бек Клиперса Крис Пол постигао је 22 поена и имао девет асистенција, док је на супротној страни центар Демаркус Казинс имао учинак од 23 поена и 10 скокова.

Резултати утакмица:

Орландо–Оклахома 102:105

Финикс–Минесота 104:95

Сакраменто–ЛА клиперс 100:108 и

Портланд–Мајами 93.107

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије