Читај ми!

ЦСКА силан, Реал испао

Екипа ЦСКА наставља са импресивним партијама у Евролиги. Пролаз у четвртфинале, и то са прве позиције групе Е, потврђен је убедљивом победом у Истанбулу над Ефесом. Крстић сјајан у руском тиму, с друге стране подједнако добар и Душко Савановић. Ефес–ЦСКА 65:82. Олимпијакос, Билбао и Монтепаски у четвртфиналу Евролиге.

ЦСКА је тријумфом завршио такмичење у топ 16 фази Евролиге. „Армејци" су у Истанбулу потпуно надиграли екипу Анадолу Ефеса резултатом 82:65 и са скором од пет победа и само једним поразом обезбедили прво место у групи Е. Парови четвртфинала су: Панатинаикос–Макаби, Барселона–Уникс, Монтепаски Сијена–Олимпијакос и ЦСКА–Билбао.

Најбољи у екипи из руске престонице поново су били Андреј Кириленко и Ненад Крстић. Кириленко је забележио 15 поена, четири асистенције и три скока, док је српски центар сакупио 13 поена и четири скока.

Милош Теодосић убацио је шест поена и имао четири асистенције.

С друге стране, најбољи у екипи Анадолу Ефеса поново је био репрезентативац Србије Душко Савановић са 16 поена, пет скокова и по три украдене лопте и асистенције, што му је било довољно за индекс успешности 25.

Ово је, иначе, био први меч на клупи новог тренера Ефеса Илијаса Зуроса.

Билбао је вечерас у гостима победио Уникаху са 59:55 и тако престигао Реал Мадрид на другом месту Групе Ф.

Мадриђани су у последњем колу друге фазе победили Монтепаски у Сијени са 102:90, али им та победа није била довољно убедљива за пролаз даље. Прво место у групи заузео је Монтепаски, док је Уникаха последња, без победе.

Олимпијакос је у Атини победио Галатасарај са 88:81 и заузео друго место у Групи Е, иза ЦСКА из Москве. Московљани су данас победили Анадолу Ефес у Истанбулу са 82:65.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије