Читај ми!

Дерби у финалу Купа

Црвено-бели умало од готовог направили вересију, ипак у финишу успели да сачувају предност. Кошаркаши Црвене звезде пласирали су се у финале завршног турнира Купа Радивоја Кораћа у Нишу, пошто су у полуфиналу савладали Хемофарм са 71:65 (26:14, 20:9, 12:17, 24:13). У финалу Звезда игра против Партизана. Меч се игра у њедељу са почетком у 20.30 часова. Директан пренос је на нашем Другом програму.

Београдска екипа је у овој утакмици показала два потпуно различита лица и евидентно је да момци које тренира Пешић још увек доста осцилирају. "Гранитном" одбраном и разноврсном игром у нападу црвено - бели су у првом полувремену потпуно контролисали ситуацију на терену и дошли до великих 46:17.

Иако су тада свих у хали мислили да је познат други финалиста Купа, умало није дошло до великог преокрета. Очајном игром кошаркаши Звезде су дозволили Вршчанима да се, 40 секунди пре краја врате и смање на 67:63.

Завршница утакмице, ипак, припала је црвено-белима који су одбранили победу и изборили финале.

Најефикаснији у победничком тиму био је Бојан Поповић са 15 поена, док је Вршчане предводио Ђорђе Гагић са 14 поена.

Изабраници Светислава Пешића ће сутра од 20.30 у финалном мечу играти против Партизана, који је раније данас савладао крагујевачки Раднички.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије