Читај ми!

Отказ са Сондерса

Вашингтон Визардси, најлошија екипа у НБА лиги отпустила је досадашњег првог тренера Флипа Сондерса због лоших резултата. Екипу, за коју од ове сезоне наступа Јан Весели, до краја шампионата водиће Ренди Витмен.

Управа најслабијег тима НБА лиге, Вашингтон Визардза, отпустила је данас тренера Флипа Сондерса, а кошаркаше из престонице САД водиће до краја сезоне асистент Ренди Витман.

 

Вашингтон је у понедељак изгубио од Филаделфије са 20 поена разлике, чиме је учинак тима пао на две победе и 15 пораза ове сезоне, укључујући и 0:7 у гостима.

"Осетили смо да је тим престао да реагује, тако да ћемо од Рендија тражити да обезбеди неки други глас и промени филозофију у побољшању тима", пренели су вечерас амерички електронски медији изјаву председника Вашингтона Ернија Гранфелда.

Сондерсу је ово била трећа сезона у Вашингтону, а за то време забележио је учинак од 51 победе и 130 пораза.

У тренутку када је преузео Визардсе, у тиму су играли Гилберт Аренас, Ентоан Џејмисон и Керон Батлер, али тим сада жели да се подигне и за то се ослања на плејмејкера Џона Вола, првог "пика" са драфта 2010. године. У Вашингтону од ове сезоне игра бивши играч Партизана Јан Весели.

Ништа се, међутим, не види ове сезоне од "новог Вашингтона", а екипа често не може да буде ни конкурентна на терену.

Кошаркаши Визардса против Филаделфије нису практично ни покушавали да организују напад, нису се борили за "ничије" лопте, а имали су муке и да искористе "зицере", пошто су само у првој четвртини промашили осам од девет шутева из рекета.

Сондерс се у једном тренутку спустио на колено поред клупе, оборио главу и протрљао слепоочнице.

Плејмејкер Вол је после утакмице описао ситуацију: "Шутирао је ко год је добио лопту. Момци су оборили главе, а нисмо се ни борили ни такмичили".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије