Читај ми!

Тријумф гостујућих екипа

У три, од пет утакмица НБА одиграних у ноћи између недеље и понедењка, тријумфовале су гостујуће екипе. Индијана је славила у Лос Анђелесу - 98:96, док се Милвоки радовао први пут ове сезоне ван своје хале, и то у Мајамију (91:82).

Кошаркаши Индијане су стигли до укупно једанестог тријумфа ове сезоне савладавши Лејкерсе (98:96) у врло драматичној утакмици.Ово им је најбољи старт сезоне у последњих девет година.

Меч је био пун преокрета. Домаћи су имали 13 поена предности у првом полувремену.Али се у наставку вођство смењивало 14 пута, да би Пејсерси коначно преузели предност 75 секунди пре краја.

Најефикаснији у победничком тиму, у којем су чак шесторица играча забележила двоцифрен учинак, био је Рој Хиберт са 18 поена, осам скокова и четири асистенције. Он је током првог полувремена зарадио жесток ударац у нос (Коби Брајант му је забио лакат у лице у једном продору), али га то није спречило да заблиста и у наставку меча.

Лејкерсе је предводио управо Брајант са 33 поена и осам ухваћених лопти.

Милвоки је уписао прву победу у гостима ове сезоне, пошто су са 91:82 савладали Мајами, једног од главних фаворита за титулу.

Бакси су задржали ривала на само 37 одсто шута из игре. Домаћини, код којих је најефикаснији био Леброн Џејмс са 28 поена и 13 скокова, играли су без повређеног плеја Двејна Вејда.

РЕЗУЛТАТИ
ЛА лејкерс - Индијана 96:98
Вашингтон - Бостон 94:100
ЛА клиперс - Торонто 103:91
Њу Џерси - Шарлот 97:87
Мајами - Милвоки 82:91

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије