Читај ми!

Пешић: Само победа

Црвено-белима предстоји ново гостовање у Словенији. Пораз од Олимпије није пореметио екипу, пре свега због начина суђења, где је Звезди буквално отет тријумф. Тренер Пешић је рекао да га интересује само победа у Лашком.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Београд Светислав Пешић рекао је да његова екипа размишља само о победи на гостовању Златорогу.

"У Лашко идемо да забележимо победу, као што смо то покушали да урадимо и против Олимпије у Љубљани. Додуше, током ове седмице имали смо ситнијих повреда, па ћемо тек пред меч одлучити ко ће од играча бити у саставу. Желимо да добар и напоран рад са тренинга претходних дана крунишемо тријумфом, који би нам много значио пред серију тешких утакмица које нам следе", рекао је Пешић за сајт клуба.

Црвено-бели су јесенас против Златорога у Београду забележили најубедљивију победу у Јадранској лиги ове сезоне (104:64).

"Златорог је у ситуацији да се грчевито бори за опстанак. У досадашњем делу првенства забележили су две победе код куће против Партизана и Хемофарма. Сигурно ће на свом паркету и против нас учинити све да дођу до два важна бода како би повећали шансе да и следеће сезоне играју у регионалном такмичењу. То ће бити њихова додатна мотивација", закључио је Пешић.

Црвено-бели су у досадашњем току лиге забележили пет победа и 11 пораза, док последњепласирани Златорог има учинак 2-14.

Утакмица 18. кола Јадранске лиге Златорог - Црвена звезде Београд игра се сутра од 20 сати у Лашком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије