Нова казна за Партизан

Евролига је поново казнила Партизан због истих ствари. Избегнута је најгора казна - играње пред празним трибинама, али "црно-бели" ће због убацивања предмета на паркет за време утакмице против Арманија морати да плате чак 30.000 евра.

Иако је више пута апелована да се то не чини, поједини Партизанови навијачи су наставили да бацају предмете на паркет за време утакмице против Арманија.

И овога пута то је скупо коштало Партизан који ће морати укупно да плати чак 30.000 евра.

"Током загревања екипа као и приликом извођења слободних бацања гостујуће екипе, навијачи домаћег тима су ометали играче ласером. Током последњих пет минута меча навијачи домаћег тима на терен су бацали упаљаче и оловке. Том приликом нико није повређен. Одмах по завршетку утакмице, када су се руковали играчи и тренери на терену је експлодирала петарда", написано је у извештају судија после утакмице.

Поново је избегнут најгори сценарио по коме би Партизан био кажњен играњем пред празним трибинама, а клуб је поново апеловао на навијаче да не чине ствари које би штетиле екипи.

"Кошаркашки клуб Партизан мт:с је упозорен од стране дисциплинског судије да ће уколико се такво понашање настави клуб бити строжије кажњен. И за сваки и најмањи прекршај. Тако да је у овом случају клуб кажњен минималним казнама, али за сваки прекршај посебно што је укупно 30, 000 евра! Веома је важно истаћи да се у обзир узимају претходне три године и прекршаји због којих је клуб и раније био санкционисан, те сваки нови прекршај доводи до још оштријих казни. Без обзира што је наш тим завршио овогодишње такмичење у Евролиги, сваки прекршај се узима у обзир и претња је за сваку наредну сезону", наведено је између осталог у саопштењу Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се