Читај ми!

Бич бојси без милости

Мајами је наставио да терорише екипе на почетку сезоне у NBA лиги. Пoпуларни Бич бојси савладали су екипу Шарлота резултатом 90:85, а Леброн је у победи учествовао са 35 поена. Атланта опет победила, Радмановић постигао пет поена. Бостон укњижио и трећи пораз, Павловић за 19 минута постигао пет кошева.

Прошле године промакла им је титула, а ове сезоне Мајами јасно ставља до знања да их интересује само шампионски прстен.

Попутарни Бич бојси наставили су свој победнички поход на старту сезоне, а нова жртва разгоропађеног Леброна Џејмса и другова били су Шарлот Бобкетси који су поражени резултатом 90:85.

"Краљ" Џејмс је имао фантастичну партију постигавши 35 поена уз седам асистенција, шест скокова, три украдене лопте и две блокаде.

Занимљиво је да је екипа из Шарлота на почетку треће четвртине ималa 15 поена разлике, док су предност имали све до средине последње четвртине, пре него што им је Џејмс отео победу.

И Атланта Хокси наставили су победничку серију савладавши Вашингтон Визардсе резултатом 101:83. За разлику од претходног дуела када је бриљирао, Влада Радмановић је за победничку екипу уз пет поена имао три скока.

Занимљиво је да су два кошаркаша Хокса имали дабл-дабл учинак. Хорфорд је постигао 11 поена и имао је десет скокова, док је Смит уз 15 кошева имао десет ухваћених лопти. Ипак, најефикаснији је био Џо Џонсон са 18 кошева.

У пораженој екипи истакао се само Џавал Мекги са 15 кошева и 12 скокова. Јан Весели није био ни на клупи, а у протоколу је наведено да је бивши играч Партизана повређен.

Бостон Селтикси лоше су отворили нову сезону. Изабраници Дока Риверса поново су изгубили, овога пута од Њу Орлеанса, тако да у прва три меча још немају победу.

У победничкој екипи истакли су се Џерет Џек са 21 поеном и девет асистенција, и Карл Лендри са поеном мање и 11 ухваћених лопти.

За Бостон најмање лоше одиграо је Реј Ален који је постигао 15 поена. Саша Павловић је имао солидну минутажу, а за 19 минута дао је пет кошева, имао четири скока, по две украдене лопте и блокаде.

Лос Анђелес Клиперси су довођењем Криса Пола високо полетели, али их је синоћ приземљила екипа Сан Антонио Спарса, која је победила резултатом 115:90.

У мечевима NBA лиге постигнути су следећи резултати:

Торонто - Индијана 85:90

Шарлот - Мајами 95:96

Атланта - Вашингтон 101:83

Детроит - Кливленд 89:105

Њу Орлеанс - Бостон 97:78

Мемфис - Оклахома 95:98

Сан Антонио - Клиперс 115:90

Денвер - Јута 117:100

Феникс - Филаделфија 83:103

Голден стејт - Њујорк 92:78

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се