Читај ми!

Радман сјајан, Павловић у петорци Бостона

Најбољи у победи Атланта Хокса над Њу Џерзијем од 106:70 био је српски кошаркаш Влада Радмановић који је постигао 17 поена. Лејкерси коначно дошли до прве победе у овој сезони. Милвоки бољи од Минесоте, Миличић само четири поена. Павловић у стартној петорци Бостона у поразу против Мајамија. Српски кошаркаш за 13 минута дао 13 кошева.

После добрих игара у припремном периоду, Влада Радмановић одлично је почео нову NBA сезону. Српски кошаркаш био je најефикаснији у победи Атланта Хокса над Њу Џерзијем са 17 постигнутих поена.

"Соколови" из Атланте савладали "џезере" са 106:79, а осим Радмановића још шест кошаркаша победничког тима имало двоцифрен учинак.

Мајами је наставио рушилачки поход, а најновија жртва популарних "Бич бојса" био је Бостон, који је победио резултатом 115:107. У победничком тиму најбољи био Леброн Џејмс са 26 поена док је Двејн Вејд постигао два поена мање.

Код Селтикса Ален најефикаснији са 28 кошева, Рондо постигао 22 поена и укњижио 12 асистенција и осам скокова.

Занимљиво је да је у стартној петорци Бостона био и Саша Павловић, који је имао задатак да чува Леброна Џејмса. Српски кошаркаш је сасвим солидно урадио посао, а за 13 минута на паркету постигао је пет поена.

Прву победу у новој сезони коначно су остварили и Лејкерси који су били бољи од Јуте резултатом 96:71. За премијерни тријумф "језераша" најзаслужнији су Коби и Гасол који су постигли 26, односно 22 поена. Код "џезера" једини је вредан помена био учинак Пола Милсапа који је дао 18 кошева.

Минесота је наставила свој губитнички низ на почетку сезоне, а од Тимбервулфса овога пута бољи је био Милвоки који је тријумфовао резултатом 98:95.

На мечу се није прославио Дарко Миличић који је био у стартној постави, али је постигао само четири поена уз девет скокова, и пре времена је морао да напусти игру због шест фаулова. Никола Пековић није био у тиму због повреде.

Среће у синоћним дуелима нису имали ни Сакременто Кингси који су на гостовању против Портланда поражени резултатом 101:79.

Резултати утакмица одиграних у ноћи између уторка и среде:

Њу Џерзи - Атланта 70:106

Мајами - Бостон 115:107

Милвоки - Минесота 98:95

Портланд - Сакраменто 101:79

ЛА Лејкерс - Јута 96:71

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се