Читај ми!

Лов на судију

Навијачи Ираклиса, чији је клуб због финансијских проблема избачен у четврту лигу, направили су хаос у недељу на утакмици против Ајонерија. Више од 300 навијача прескочило је ограду стадиона, улетело на терен и јурило судију. Полиција је успела да ухапси само тројицу изгредника.

Проблем је настао у деветом минуту када су навијачи Ираклиса на трибини развили транспарент увредљиве садржине за Фудбалски савез Грчке.

Судија је запазио транспарент, прекинуо је меч и тражио да се он уклони. То је само додатно разбеснело навијаче који су почели да прескачу ограду. Више од 300 изгредника улетело је на терен у покушају да се дочепају судија или других фудбалских званичника на мечу.

Инцидент ширих размера спречила је полиција која је улетела на терен, али је успела да ухапси само три хулигана.

Ипак, ни ту није био крај нередима. Изгреди су се наставили и ван стадиона, па меч између Ираклиса и Ајонерија није ни одигран.

Колико су присталице Ираклиса бесне због протеривања њихове екипе у четврту лигу говори и чињеница да су се они и на једином гостовању ове сезоне сукобили са полицијом, а изгледа да намеравају да на сваком мечу наставе да праве инциденте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије