"Ђетићи" верују у пролаз

Мислиће многи да нисам нормалан, али верујем да ћемо проћи... Видео сам лица играчима на крају утакмице, били су кивни на сами себе, и убеђен сам да ће у Подгорици дати, не сто, већ хиљаду посто својих могућности, рекао је црногорски селектор Бранко Брновић уочи реванш меча баража за одлазак на ЕП против Чешке.

Од најављеног чуда фудбалера Црне Горе у Чешкој није било ништа. "Ђетићи", који су имали подршку више хиљада домаћих навијача, у првом мечу баража за Европско првенство нису одушевили и заслужено су поражени са 2:0.

Иако је овим резултатом Чешка једном ногом већ на континенталном шампионату, фудбалери Црне Горе не губе наду у пролаз. Селектор "ђетића" Бранко Брновић чак је уверен да ће његови изабраници успети да надокнаде минус из првог меча.

"Мислиће многи да нисам нормалан, али верујем да ћемо проћи. Сигуран сам да се наше овако лоше издање не може поновити и да ће се у реваншу гледати сасвим друга прича. Видео сам лица играчима на крају утакмице, били су кивни на сами себе, и убеђен сам да ће у Подгорици дати, не сто, већ хиљаду посто својих могућности", рекао је Брновић, а пренеле су Вечерње новости.

Он подсетио да је Црна Гора у једном полувремену успела да стигне и заостатак Енглеза, који су квалитетнија репрезентација од Чеха, па је уверен да ће у уторак његови изабраници успети да постигну два или три гола.

Брновић је признао да је Чешка заслужено добила први дуел, али имао је доста замерки на суђење енглеског арбитра Мартина Еткинсона.

„Нисам човек који воли да коментарише суђење, али бих волео да у реваншу и ми добијемо оволико фаулова око противничког шеснаестерца. Такође, наши играчи добили су три жута картона из прва три старта. То су ствари које утичу на утакмицу, које мењају њен ток", нагласио је Брновић.

На питање чешког новинара шта његову репрезентацију очекује у реваншу, Брновић је одговорио:

"Добра атмосфера, паклено навијање и, верујем, пораз од 3:0. И нашим навијачима, који су до Прага превалили дуг пут, дугујемо једну такву партију. Верујем да их нећемо поново разочарати", истакао је селектор Црне Горе.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије