Брдо пара за Роналдов бусен

Терен на Билином пољу био је скандалозно лош, што је у омело игру репрезентација БиХ и Португала. Највише је беснео Роналдо, који је после једног промашаја ишчупао бусен траве, који је касније продат за око 5.000 евра. Занимљиво је да је после утакмице најављено да ће травњак на овом стадиону, после четири деценије, бити промењен.

Интернет спорту даје другу димензију понекада бизарну, па је тако анонимни купац платио око 5.000 евра за бусен траве који је Кристијано Роналди ишчупао после промашаја у 52. минуту сусрета БиХ - Португалија.

Злобници кажу да је та комад траве достигао толику вредност јер је био једини бусен на терену стадиона Билино поље у Зеници.

Занимљиво је да ће травњак на Билином пољу највероватније отићи у историју. Како најављују медији, трава на овом стадиону биће замењена први пут од изградње стадиона 1972. године.

Планирано је да се трава са новог фудбалског центра у изградњи пресади на Билино поље, а зенички архитекта Звјездан Туркић, каже да је то најједноставније решење.

Ако Роналдо у неким будућим квалификацијама буде поново гостовао на овом стадиону, лош терен неће више бити оправдање за промашене шансе.

Иначе Роналдо је био највећа мета провокација противничких навијача, пре, за време и после меча. Звезда мадридског Реала је на загревању пред почетак утакмице "почастио" навијаче који су га провоцирали средњим прстом.

Португалац је имао оправдање за тај свој потез.

"Сви причају ружне ствари о мени, али зашто нико не коментарише ласере које су ми уперили у очи. Зато сам реаговао како сам реаговао", рекао је Роналдо.

Када су репрезентација БиХ у питању, у њиховом табору влада оптимизам пред реванш у Португалу. Добре вести су да је Саша Папац спреман за утакмицу, тако да ће селектор Сафет Сушић имати све играче на располагању.

Утакмица у Зеници је завршена без голова, а репрезентација БиХ најављује херојски подвиг у уторак у Лисабону.

Број коментара 29

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије