Читај ми!

Пипу доста клупе

Милан би могао у зимском прелазном року да остане без легенде клуба, Пипа Инзагија. Италијан је незадовољан статусом у клубу, иако има 37 година, сматра да још може много тога да пружи на терену.

Нападач Милана Филипо Инзаги рекао је вечерас да ће напустити тај клуб у зимском прелазном року уколико му тренер Масимилијано Алегри не буде дао шансу да редовно игра.

Инзаги је данас одиграо целу утакмицу за млади тим Милана како би доказао стручном штабу да, иако има 37 година, још може много тога да пружи на терену.

"Стварно сам желео да одиграм целу утакмицу, пошто за тако нешто нисам имао прилику скоро годину дана. Срећан сам што сам издржао, најважније је било да видим да ли могу. Желим да будем спреман, а гладан сам врхунских утакмица и још уживам у фудбалу. Данас сам се осетио 20 година млађе", рекао је Инзаги италијанским медијима.

Инзаги је са 70 голова други најбољи стрелац у историји европских купова, а три поготка више од њега дао је Шпанац Раул Гонзалес.

"Сан ми је да каријеру завршим у Милану, али видећемо да ли ме клуб и даље жели. Хоћу да играм, да будем важан део екипе. Ако то не могу у Милану, онда ћу покушати негде другде", истакао је Инзаги.

Ове сезоне Инзаги није на списку играча Милана регистрованих за Лигу шампиона, а у Серији А ушао је са клупе на три меча.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије