Читај ми!

Нејмар веран Сантосу

Нејмар одлучио да одбије понуде свих богатих светских клубова на челу са Реалом и Барселоном. 19-годишњи вундеркинд остаће у Сантосу до 2014. године.

Бразилски фудбалски вундеркинд Нејмар изјавио је да је одлучио да одбије понуде свих богатих светских клубова на челу са Реалом и Барселоном и остане у Сантосу до лета 2014. године, односно до Светског првенства.

Локални медији у Бразилу преносе да је деветнаестогишњак, за којег многи тврде да је наследник легендарног Пелеа одлуком да остане у Сантосу постао и један од најплаћенијих фудбалера на планети.

Како је саопштено на конференцији за медије Нејмар ће имати плату од 1,7 милиона, али ће његова годишња зарада захваљујући спонзорима бити много већа и износиће око 11 милиона долара.

"Веома сам срећан, ову одлуку донео сам у договору са породицом и пријатељима. Ја сам срећан човек, Бразил је дивна земља и за мене тренутно не постоји боље место на планети", рекао је Нејмар.

На одлуку да за сада не иде у иностранство утицала је и жеља да његов тромесечни син одраста у Бразилу.

Према подацима магазина "Форбс" фудбалер који највише зарађује и даље је Дејвид Бекам, који годишње инкасира 40 милиона долара, два више од Кристијана Роналда. На трећем месту је Лионел Меси са зарадом од 32 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије